PMU POWDER BROWS TREATMENT

 

PMU POWDER BROWS TREATMENT

€ 360 incl touch up met 6 weken
Touch up prijzen:
Touch up 3 t/m 6 maanden € 95
Touch up 7 t/m 12 maanden € 120
Touch up 13 t/m 18 maanden € 195
Touch up 19 t/m 24 maanden € 250

PIGMENTKLEUR
Wij bespreken voorafgaand de behandeling welke kleur wij gaan gebruiken, hier heb je zelf ook alle inspraak in.
De ‘warme’ wenkbrauwen die je wel eens ziet bij genezen permanente make-up komt door de roodheid in het pigment wat gebruikt word. De roodheid komt door de wenkbrauw heen waardoor de kleur een stuk warmer/ oranje oogt. Dit is bij BeautyBlossom NIET het geval omdat er GEEN rood pigment verwerkt zit in mijn pigment kleuren.

HOELANG BLIJFT HET MOOI?
POWDER BROWS gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het kan per huid verschillen hoelang het mooi blijft. Ga je vaak naar de zonnebank of op vakantie en /
of sport je veel? Dan is het proces op vervaging sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder Brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

LET OP: Er word gerekend vanaf je eerste PMU POWDER BROWS afspraak.

VOOR WIE IS DEZE TECHNIEK GESCHIKT?
POWDER BROWS zijn geschikt voor alle huidtypen en wenkbrauwen. Of je nou veel of weinig wenkbrauw haar hebt, voor beide is deze techniek prachtig. Heb jij last van litteken weefsel in de wenkbrauwen? Dan kan doormiddel van POWDER BROWS deze gecamoufleerd worden. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen. Hierdoor bespaar je ’s ochtends veel tijd.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN POWDER BROWS?
• het geeft een natuurlijk poedereffect
• POWDER BROWS zijn geschikt voor alle huidtypen
• gemiddeld 1,5 tot twee jaar genieten van verzorgde wenkbrauwen
• Het geeft een sprekende blik
• Geen poedertje meer nodig in de wenkbrauwen
• altijd, ook na het douchen of zwemmen, mooie wenkbrauwen
• meer expressie en een aangekleed gezicht
• geen huidbeschadigingen door goede apparatuur en een gediplomeerd specialist
• geschikt bij haarloze plekjes in wenkbrauwen en littekentjes
• nagenoeg geen roodheid of zwelling

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN VOOR DE BEHANDELING.
De voor en na zorg van de wenkbrauwen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle do’s en dont’s goed na hebt gelezen.

24 uur voor de behandeling:
Geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicijnen innemen. Dit omdat het de bloedsomloop beïnvloed en je tijdens de behandeling heviger zal bloeden. Met als gevolg dat het pigment slechter zal opnemen in de huid.
Tot 2 weken voor de behandeling: Je mag je de wenkbrauwen nog verven en waxen. Wil je alvast je wenkbrauwen perfect gestyld hebben? Kies dan voor de Blossom Brow Treatment.

NAZORG
Direct na de behandeling: Als de POWDER BROWS net gezet zijn is dit vergelijkbaar met een schaafwond. Nalatigheid bij de verzorging en hygiëne kunnen infecties en littekenweefsel veroorzaken. Dit kan leiden tot minder effect dan verwacht. Raak de wenkbrauwen daarom zo min mogelijk aan. De wenkbrauwen kunnen breder en donkerder lijken dan het uiteindelijke resultaat. Tijdens het genezingsproces slinkt de vorm wat in en licht de kleur op.

1 t/m 14 dagen na de behandeling
Tijdens het douchen de wenkbrauwen niet nat maken.
Vermijdt contact met water en houd ze het liefst de hele week zo droog mogelijk. Maak geen gebruik van de sauna, zon ( zonnebank) of zwembad. Pas wanneer de korstjes verwijderd zijn mogen ze weer een beetje nat worden.

Tot 7 dagen na de behandeling niet sporten, het zweet kan de pigmentatie aantasten. Geen gebruik maken van make-up rond de wenkbrauwen. Je mag absoluut niet aan de korstjes krabben!

2 weken na de behandeling
De korstjes zijn er voor het grootste gedeelte af. Het pigment zal er veel lichter onder vandaan komen, dit hoort bij het genezingsproces. Het pigment zal binnen 4 weken weer wat donkerder kleuren. Je mag geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats. Als je in de zon gaat smeer de wenkbrauwen dan in met SPF 50.

6 weken na de behandeling (touch up)
Het is tijd voor de perfectie behandeling. Daar waar het pigment niet goed genoeg heeft word opgevuld. Daarna moet de nazorg opnieuw gevolgd worden. De wenkbrauwen zullen sneller genezen omdat het minder is gepigmenteerd als de eerste keer.

tip: Wil je zolang mogelijk genieten van je nieuwe wenkbrauwen? Smeer ze dan altijd met een factor 50 in voordat je gaat zonnen. Ook raden wij tot 6 maanden na de benadeling je aan om geen gebruik te maken van chemische peelings.